Mistä tämä seksi nyt tupsahti mieleen?

Ihan kauheaa, mutta viime viikkoina olen miettinyt todella paljon seksiä. Näen siitä unta. Päivisin panettaa. Luin, että näin pitäisi käydä toisella kolmanneksella, mutta minähän olen ihan viimeisilläni!

Aloin miettiä, milloin voisin mennä takaisin sinkkumarkkinoille. Tajusin nopeasti, etten kyllä ihan heti. Joo, mitä luultavimmin miehet eivät edes kiinnosta minua synnytyksen jälkeen pitkään aikaan, koska olen niin vauvan lumoissa. Onneksi. Pääsenpähän tästäkin piinasta. Mutta entä sitten, kun ne taas alkavat kiinnostaa?  Pienen lapsen yksinhuoltajaäiti tuskin on kovin kuumaa kamaa heteromarkkinoilla, kuten ei myöskään viimeisillään raskaana oleva nainen. (Sen sijaan lapsen isä nauroi, että hänen markkina-arvonsa nousee homoklubeilla huomattavasti, kun hänestä tulee isä.)

Kun tätä asiaa enemmän pohdin, tajusin aika karun jutun: En voi mennä sänkyyn miehen kanssa, ennen kuin lopetan imettämisen. Olisihan se kauheaa, jos rintani erittäisivät yhä maitoa ja menisin vieraan miehen kanssa sänkyyn. Se olisi aika turn off sekä hänelle että minulle. Voisin huomata olevani oman elämäni Arttu Wiskari -kappale, kuten kaverini sanoi.En kestäisi elää itseni kanssa! 😂

Lopputulos on siis aika surkea: seuraavan kerran harrastan seksiä vasta yli vuoden päästä, jos silloin löydän jonkun, joka kiinnostaa, mikä sekin on aika vaikeaa. Tämä tieto ei yhtään autanut nykyiseen olotilaan. Panettaa yhä, mutta vaan vähän epätoivoisemmin. Toivottavasti synnytys vie tämän tunteen pois ja pitää sen loitolla ainakin ensi kesään asti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hän on täällä - ensimmäiset kuukaudet pilvessä

Sinkkuäiti ja sen anoppi

Mistä aikaa mihinkään?